Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Nilsiän yhdistys

Nilsiä
Navigaatio päälle/pois

Nuori, hae meille ”Kesäduuni OP:n piikkiin -hankkeen kautta kesätöihin

Nilsiän luonnonsuojeluyhdistys on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana tarjoamasssa nilsiäläiselle nuorelle (15-17 v.) kesäduunia OP:n myötävaikutuksella. OP maksaa nuoren kahden viikon palkan (500 €)  ja me työllistämme nuoren luonnonhoitotehtäviin tulevan kesän aikana.

Jos olet luonn0nsuojeluhenkinen, olet valmis tarttumaan ruumiilliseen työhön ja haluat konkreettisesti hoitaa luontoa, saatat olla se nuori, josta me olemme kiinnostuneet. Työ on vieraslajien poiskitkemistä eri kohteista Nilsiän taajama-alueella. Yhdistyksemme on jo vuosia järjestänyt talkoita jättipalsamin, lupiinin ja jättiputken hävittämiseksi. Nämä lajit valtaavat esiintymisalueillaan tilaa luonnonvaraisilta kasveiltamme ja vuosi vuodelta leviävät uusille alueille, jos niitä ei kitketä pois.

Työ ajoittuu myöhemmin sovittaviin ajankohtiin kesä- heinä ja elokuulle siten, että työpäivistä muodostuu kahden viikon työjakso. Vieraslajeja pitää kitkeä samalta paikalta useita kertoja kesässä, jotta työ olisi tuleksellista. Osallistuisit talkoopäiviimme silloin, kun niitä järjestetään. Sen lisäksi sinä ja joku yhdistyksemme jäsen muodostaisitte iskuryhmän, joka tarpeen mukaan työskentelee sovituilla kohteilla yhdessä maanomistajan kanssa.

Olemme kahtena kesänä talkoilleet Haapaniemessä ja viime kesänä Aholansaaressa, joissa molemmissa myös tulevana kesänä tulemme jatkamaan talkoita ja silloin sinä työskentelisit mukanamme.

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot: 

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja lyhyt perutelu
  • hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestäsi.

Lähetä hakemuksesi Nilsiän luonnonsuojeluyhdistyksen sähköpostiin maaliskuun 31. päivään mennessä. Osoite on. nilsia@sll.fi

Odotamme innolla hakemustasi.