Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Nilsiän yhdistys

Nilsiä
Navigaatio päälle/pois

NLY:n joululounas jäsenilleen ravintola Pöllissä 12.12

Vuosi on lopuillaan ja joulun aika käsillä. Silloin on aika hidastaa, pysähtyä katsomaan elämän koko kirjoa ja levittää ympärilleen hyvää tahtoa ja lempeyttä kanssaihmisiin.

Nilsiän luonn0nsuojeluyhdistys halusi muistaa jäseniään yhdessä olemisella ja tahtoi tarjota lounaan tapahtumaan osallistuneille saman pöydän ääressä. Ruokailun yhteydessä oli leppoisaa tarinointia ja yhdessäolon iloa.

Takana on kaikin puolin onnistunut toimintavuosi. Kahvittelun lomassa oli kiitosten aika. Muisteltiin kuluneen vuoden tapahtumia ja kiiteltiin johtokuntaa aktiivisesta toiminnasta. Samoin jäseniä, jotka ovat tulleet mukaan lukuisiin vuoden aikana järjestettyihin talkoisiin.

Johtokunta toivottaa rauhallista ja rauhaisaa Joulua kaikille jäsenilleen ja luonnonystäville.