Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Nilsiän yhdistys

Nilsiä
Navigaatio päälle/pois

NILSIÄN LUON­NON­SUO­KE­LU­YH­DIS­TYS PALKITTIIN VUODEN 2021 PAI­KAL­LI­SYH­DIS­TYK­SE­NÄ

Suomen luonnonsuojeluliitto on palkinnut  Nilsiän luonnonsuojeluyhdistyksen 17.12. vuoden 2021 paikallisyhdistyksenä. Tunnustus osui hyvään saumaan, sillä NLY on kuluneen vuoden aikana monipuolistanut toimintaansa mm. panostamalla nilsiäläisiin nuoriin ja saanut uuden nuoremman polven puheenjohtajan ja myös johtokuntaan nuorempia jäseniä. Tunnustus lämmittää kovasti mieliä ja innostaa tulevan vuoden toimintaa ajatellen.

SLL:n tunnustus Nilsiän luonnonsuojeluyhdistykselle aktiivisesta työskentelystä luonnon puolesta

Palkintojen jaon suoritti liitosta Liisa Hulkko ja Tapani Veistola. Tilaisuudessa, joka järjestettiin netin kautta, jaettiin useita erilaisia palkintoja ja mitaleja. Tapani kertoi perustelut, miksi Nilsiän luonnonsuojeluyhdistys on palkinnon ansainnut. NLY on hieno esimerkki siitä, miten pienikin voi olla kaunista. Yhdistys on ollut aktiivinen paikallisyhdistys, joka on ottanut hyvin huomioon liiton vuoden 2021 teeman (virtavedet) ja teemapäivät (luonnonkukkapäivä), järjestänyt erilaisia talkoita (linnunpönttötalkoot, niittotalkoot, vieraslajitalkoot). Ja paljon muuta. Toiminta on ollut poikkeuksellisen aktiivista koronarajoitteista huolimatta. Näin Tapani perusteluissaan.

Sami, puheenjohtajamme, kiitti kauniisti Vuoden Yhdistys -palkinnosta ja kertoi kiitospuheessasan mukavasti sen, miten tieto palkinnosta levisi. Istuimme iltaa yhdistyksemme pikkujouluissa ravintoa Pölkyssä perjantaina 10.12, ja kymmenen hengen porukalla olimme joulupuuroa syömässä, kun Sami liittyi mukaan pikkujouluihimme netin kautta. Siinä sitten pitkän pöydän ympärillä istuessamme Sami paljasti etäyhteyden kautta jymyuutisen, jonka uusi puheenjohtajamme oli päivällä saanut sähköpostiinsa SLL:n toimistosta Helsingistä.

Iloitsimme yhdessä tunnusteuksesta hupaisissa puitteissa. Ei voinut kuvitella parempaa hetkeä tunnustuksen saamiselle. Tunnustus innoittaa meitä jatkamaan aktiivisesti toimintaamme ja viemään eteenpäin luonnonsuojeluhenkistä työtämme myös ensi vuonna.