Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Mäntsälän yhdistys

Mäntsälä
Navigaatio päälle/pois

Hyvää alkavaa vuotta 2024!

Olemme tehneet luonnon ja ympäristön hyväksi monia tekoja vuonna 2023: ottaneet kantaa joko Mäntsälän luonnonsuojeluyhdistys yksin tai yhdessä SLL Uudenmaan piirin kanssa mm. kaavoitukseen ja ilvesten kaatolupiin. Olemme järjestäneet valokuvaillan ja erilaisia retkiä. Olemme olleet mukana järjestämässä tapahtumia ja kirjoittaneet lehtikirjoituksia. Olemme olleet mukana luomassa yhteistyötä muiden Keski-Uudenmaan luonnon- ja ympäristönsuojeluyhdistysten kanssa.

Emme ole tehneet sitä yksin tai sen vuoksi, mitä yhdistyksen hallitus pitää tärkeänä. Tätä kaikkea on ollut tekemässä jäsenistömme, Te, jotka osallistutte tapahtumiin, soitatte havaitsemistanne epäkohdista ja Te jotka laitatte viestiä siitä mitä haluaisitte yhdistyksen tekevän joko asioiden tai jäsenistön hyväksi.

Jatketaan vuonna 2024 samaan malliin, ehkäpä vielä enemmän ja paremmin. Hallituksen kokouksissa päätämme tulevista tapahtumista ja asioista, joihin otamme kantaa. Yhdistyksen vuoden 2024 hallituksen ensimmäinen kokous on 11.1.2024.

Alkuvuoden tapahtumista on kuitenkin jo nyt kerrottavaa.

Perjantaina 26.1.2024 klo 19.00 on kuutamoretki – kuutamolla tai ilman, riippuen säästä – Kotojärven laavun ympäristössä. Retki kestää n. 2 tuntia ja sopii koko perheelle. Yhdistys tarjoaa kuumaa mehua laavulla, osallistujat voivat ottaa itselleen omia eväitä mukaan. Muuten mukaan tarvitsee otsalampun sekä säänmukaisen vaatetuksen. Retken ohjaa Riitta, jolle ilmoittautumiset 25.1. mennessä puh: 040 7215615

Helmikuussa on tulossa Satsan vetämä talvilinturetki Kotojärven alueelle. Tästä tarkempi ajankohta myöhemmin, seuraa ilmoituksia.

Yhdessä Keski-Uudenmaan yhdistysten kanssa olemme järjestämässä isompaa tapahtumaa kevättalvelle. Tilaisuudesta ei voi vielä kertoa enempää kuin, että sinne on tulossa tunnettu luontopuhuja. Kunhan kaikki on selvää, ilmotamme asiasta enemmän. Seuraa siis yhdistyksen facebook-sivuja ja SLL:n tapahtumakalenteria!

Kevään aikana on myös vuosikokous, jonne jäsenten kannattaa ehdottomasti osallistua, sillä niin te voitte vaikuttaa ketkä teidän asioistanne ovat päättämässä yhdistyksen hallituksessa. Ilmoitamme vuosikokouksen ajankohdan päätettyämme sen tammikuussa.

Vielä yksi tärkeä juttu. Haluatko jäsentiedotteet? Jäsentiedotteet tulevat sähköpostiin. Ongelmana on, että kaikki eivät ole ilmoittaneet sähköpostiosoitettaan tai sähköpostiosoite on muuttunut. Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi mikäli haluat jäsentiedotteet. Sähköpostiosoitteemme on mantsala@sll.fi

Hyvää alkanutta vuotta hallituksen puolesta toivottaa hallituksen puheenjohtaja

Riitta