Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Mäntsälän yhdistys

Mäntsälä
Navigaatio päälle/pois

Uusi vuosi, uudet kujeet…

lintu istuu puussa

Vuoden 2023 hallituksen tiedot löytyvät yhteystiedoista. Meihin saa olla yhteydessä vaikkapa järjestettävästä toiminnasta.

Vuoden 2023 aloittaa lauantaina 4.2. Satsa Orajärven ohjaama linturetki Kotojärven maisemissa, sillä 14.1. suunniteltu retki peruuntui liukkaan kelin vuoksi. Retki suuntautuu Matosaareen ja kestää maksimissaan kolme tuntia. Tarkemmat tiedot tapahtumasta tapahtumakalenterissa.

7.2. klo 18-20 pidämme Kulttuurimeijerillä valokuvaillan. Riitta ja Satsa esittelevät retkikohteita Mäntsälän ulkopuolelta, näet valokuvia tarinoiden siivittämänä niin kotimaasta kuin Norjastakin. Tämänkin tapahtuman tarkemmat tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään 22.2.2023 klo 18. Kulttuurimeijerillä. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, valitaan mm. hallituksen jäsenet vuosille 2024-2025 erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle. Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista. Tervetuloa vaikuttamaan toimintaan!

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!