Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Mäntsälän yhdistys

Mäntsälä
Navigaatio päälle/pois

Kiinnostaako pölyttäjät?

Suomen kansallinen pölyttäjästrategia on julkaistu hiljattain. Sen toimenpiteillä turvataan pölyttäjien ja pölytyspalvelun tulevaisuutta maassamme. Keinoja on siis tarjolla, nyt on aika kääriä hihat. Mukaan tarvitaan kaikki, niin isot toimijat kuin yksittäiset kotipuutarhuritkin!

Suomen ympäristökeskus SYKEn järjestämä Pölyttäjäpäivä on 19.5.2022

Pölyttäjien hyväksi tehtävää työtä koordinoi juuri käynnistyvä PÖLYKOORDI -hanke, jonka toteuttajana on Suomen ympäristökeskus SYKE. Kaikki pölyttäjistä kiinnostuneet ovat tervetulleita hankkeen avausseminaariin 19.5. klo 10–13. Tilaisuudessa sekä esitellään että suunnitellaan tulevaa pölyttäjiä tukevaa toimintaa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät Suomen ympäristökeskuksen sivulta.