Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Mäntsälän yhdistys

Mäntsälä
Navigaatio päälle/pois

Lähde mukaan retkelle

Mäntsälän luonnonsuojeluyhdistyksen hallituksen jäsenten vetämät lähiretket jatkuvat.

Marraskuun retken ohjaa Mirka Kartanonmetsään sunnuntaina 7.11. klo 13.00. Lähtöpaikka Isoniitynniityntien koirapuiston parkkipaikka.

Joulukuussa Jorma vie hautausmaakierrokselle sunnuntaina 5.12. klo 13.00. Voit ottaa mukaan kynttilän ja viedä sen samalla läheisesi haudalle tai muistelupaikalle. Tapaaminen kirkon portin luona Vanhan Porvoontien puolella.

Uusi vuosi aloitetaan siivoamalla vanha vuosi pois. Tammikuun 2. päivä Satsa vie roskaretkelle. Lähtö on klo 13:00 seurojentalon edestä, Huvitie 3, Mäntsälä. Ota mukaan omat hanskat, yhdistys tarjoaa roskapussit.