Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Mäntsälän yhdistys

Mäntsälä
Navigaatio päälle/pois

Sandberginpellon heinätalkoot 7.8.2021

harava nojaa pöytään. Takana Sandberginpellon perinnebiotooppi.

Tervetuloa Sandberginpellon heinätalkoisiin niittämään ja haravoimaan heinää sekä viettämään talkoiden muodossa aikaa muiden perinnemaisemien ystävien kanssa. Ei haittaa vaikka et olisi koskaan ennen osallistunut heinätalkoisiin, opastamme kyllä tehtäviin.

Aloitamme talkoot klo 10 ohjeistuksella, lopetamme päivän työt klo 18. Tarjolla kevyt lounas, välipalaa sekä tietenkin kahvia ja pullaa! Ilmoittautumiset talkootarjottavien oikean määrän varmistamiseksi Riitalle puh: 040 7215 615. Samalla saat ajo-ohjeet paikalle, mikäli paikka ei ole sinulle ennestään tuttu.

Lämpimästi tervetuloa!