Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Mäntsälän yhdistys

Mäntsälä
Navigaatio päälle/pois

Retkiä tiedossa

Kesä ja retket ovat mukava yhdistelmä.

Yhdistyksen jäsenten vetämät retket jatkuvat koronatauon jälkeen. Noudatamme voimassa olevia ohjeita, joten tarkistathan aina retken toteutumisen.

Kolme ensimmäistä, jo suunniteltua retkeä ovat aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10 Mäntsälässä seuraavasti:

4.7.2021 Satsan ohjaamana Sahajärvelle. Lähtöpaikkana Saittarontien päässä oleva Sahajärven parkkipaikka. Retken kesto on 2-3 h. Ota omat eväät ja riittävästi juotavaa mukaan, Retki sopii lapsiperheille, mutta koska maasto on mäkistä ja vaihtelevaa, ei sovellu liikuntarajoitteisille.

1.8.2021 Riitan ohjaamana koko perheen retki Kotojärven laavulle. Kokoontuminen parkkipaikalla. Matkaa tulee yhteensä reilu kilomeri: menomatkan kuljemme metsäpolkua pitkin, tulomatkan laavulta parkkipaikalle helppokulkuista leveämpää polkua. Suon reunassa olevan polku on säästä riippuen märkä, joten varaa sään mukaiset jalkineet. Pidämme evästauon laavulla, metsäpalovaroituksista riippuen voimme tehdä tulet, omat eväät ja riittävästi juotavaa mukaan. Retken kesto 2-3 h.

5.9.2021 Eijan ohjaama sieniretki Vähäkylä-Ohkola suunnalla. Kokoontuminen Riiskiläntie 100, ladon luona. Retki ei sovellut heikosti liikkuville. Omat eväät ja juotavaa mukaan, säähän ja metsään soveltuvat jalkineet. Retken kesto noin 3 h.