Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Mäntsälän yhdistys

Mäntsälä
Navigaatio päälle/pois

Tervetuloa il­mas­to­lu­ku­pii­rien kirjailija-tapaamisiin! Kutsu kaverisikin.

Ilmasto- ja luontokriisi lasten ja nuorten silmin. Torstaina 18.2. klo 18
Vieraina lastenkirjailijat Magdalena Hai & Marjo Heiskanen.

Helmikuun kirjailijatapaamisessa keskustellaan siitä, miksi ja miten puhua lapsille ja nuorille ilmastokriisistä ja luontoasioista ja mitä työkaluja kirjallisuus tähän tarjoaa. Vastoin yleistä uskoa, tieto ei lisää pelkoa, vaan vähentää sitä. Lapsille ja nuorille kirjoittavat osaavat sanoittaa vaikeita ja pelottaviakin asioita siten, että ne ovat nuorille lukijoille ymmärrettäviä. Keskeisessä osassa on toivo. Hyvät lasten- ja nuortenkirjat antavat välineitä käsitellä hankalia ja pelottavia asioita – niin lapsille itselleen kuin myös aikuisille, kun he keskustelevat lasten kanssa.

Tapahtuma löytyy täältä

https://fb.me/e/25Ky6dD5W

Lisääkö tieto ilmastokriisistä toimintaa?
Torstaina 18.3. klo 18
Vieraina tietokirjailijat Hanna Nikkanen (Hyvän sään aikana) sekä Mari Pantsar ja Jouni Keronen (Tienhaarassa)

Maaliskuun kirjailijatapaamisen teemana ovat ilmastokriisiä käsittelevät tietokirjat. Hanna Nikkanen sekä Mari Pantsar ja Jouni Keronen ovat kaikki julkaisseet aiheesta, mutta heillä on kokemusta myös aktiivisina yhteiskunnallisina vaikuttajina. Vieläkö ilmastokeskustelusta puuttuu tietoa? Millaista tietoa? Missä muodossa? Mitkä teemat kaipaavat yhä kipeästi sanoittamista?

Tapahtuma löytyy täältä

https://fb.me/e/3Xw1IO1fW