Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Lempäälän ympäristönsuojeluyhdistys

Lempäälä
Navigaatio päälle/pois

Ym­pä­ris­tö­diplo­mit lintujen pesimäpaikkojen rakentajille ja pitkäaikaiselle ketomestarille

Ympäristödiplomien saajat

Ympäristödiplomit jaettiin tällä kertaa Ahtialanjärven rannalla lintutornilla, sillä yhteisödiplomin saajina oli Ahtialanjärven kunnostajat Lokkisaari ry. Yhdistys sai LYSYn tunnustuksen jo toisen kerran, mikä kertoo toiminnan pitkäjänteisyydestä ja merkittävyydestä Lempäälän lähiluonnon säilymisen kannalta. Diplomin ottivat vastaan yhdistyksen avaintoimijat Rainer Mäkelä ja Tatu Itkonen.

Henkilökohtaisella diplomilla palkittiin LYSYn hallitusaktiivi Antero Korhonen, joka on toiminut pitkään Sarapiston kedon ketomestarina huolehtien lampaista ja lammasaitauksen kunnosta. Antero myös kokosi yhdessä Tapani Länsirinteen kanssa LYSYn historiikin 40-vuotisjuhien kunniaksi.