Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Lempäälän ympäristönsuojeluyhdistys

Lempäälä
Navigaatio päälle/pois

Ym­pä­ris­tö­diplo­mit 2022 luomutilalle ja pitkänlinjan ym­pä­ris­tö­kas­vat­ta­jal­le

©Mari Larikka

Perinteiset Norppa-diplomit jaettiin auringonpaisteessa Myllyrannassa Maailmantammella 6.6.2022.

Yhteistöpalkinnon sai tänä vuonna Pyhällössä toimiva Holistic Managementin periaatteiden mukaan johdettu luomutila Mantereen tila, jossa kasvatetaan ylämaan karjaa.  Palkinnon otti vastaan tilan isäntä Philipp Mayer. Mantereen tilalla harjoitetaan kokonaisvaltaista maataloutta, jossa huomioidaan niin eläinten, ihmisten kuin koko luonnonkin hyvinvointi.

Yksilöpalkinnon sai pitkään Lempäälän ympäristösuojeluyhdistyksen hallituksessakin toiminut Aila Ruhala tunnustukseksi hänen pitkästä urastaan ympäristöaktiivina ja lähiluontoa korostavana ympäristökasvattajana erityisesti varhaiskasvatuksen puolella.