Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Lempäälän ympäristönsuojeluyhdistys

Lempäälä
Navigaatio päälle/pois

Ym­pä­ris­tö­diplo­mit 2021 Moisionlammen kunnostajille ja lukion il­mas­to­toi­mi­joil­le

Ympäristödiplomin saajat 2021 ©Maija Häärä
©Maija Häärä

Perinteiset Norppa -diplomit ojennettiin Moisiolammella 7.6.2021.

Lempäälän lukion  Ilmastosoturit -ryhmälle myönnetyn yhteisödiplomin ottivat vastaan Martha Nikander, Seela Kylänpää ja Veera Hussa. Ilmastosoturit ovat oppilaiden ja opettajien muodostama 70 hengen ryhmä, joka levittää tietoa ympäristönsuojelusta ja innostaa ihmisiä tekemään ympäristön, luonnon ja ilmaston kannalta fiksuja valintoja.

Laura ja Jami Aho saivat henkilökohtaiset ympäristödiplomit Moisionlammen kunnostushankkeen käynnistämisestä, rahoituksen hankkimisesta ja toteuttamisesta. Pariskunta innosti naapurit mukaan perustamaansa kunnostusyhdistykseen ja keräsi umpeenkasvneen lammen ruoppaukseen rahoituksen. Ruoppaus tehtiin keväällä 2020, ja nyt lammella voi meloa ja kalastaa. Lue hankkeesta lisää: https://www.apu.fi/…/rehevoitynyt-moisionlampi…