Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Koillis-Savon yhdistys

Koillis-Savo
Navigaatio päälle/pois

Koillis-Savon luonnon­ystävät

Kuva: Heikki Ranta

toimintaa luonnonystävänä

Koillis-Savon luonnonystävät ry on toiminut vuodesta 2008 Juankosken, Kaavin ja Tuusniemen alueella edistääkseen luonnonsuojelua ja hillitäkseen ilmaston muutosta.  Yhdistys järjestää yleisötilaisuuksia,  talkoita, retkeilee luontokohteissa ja luonnonsuojelun kannalta kiinnostavissa kohteissa. Yhdistys kuuluu  Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiriin ja Luonnonsuojeluliittoon.

Pohjois-Savon luonnonsuojelupiiri

Koillis-Savon
luonnonystävät ry

  • [email]
  • puheenjohtaja Tuula Muranen 0440331678

Ajankohtaista

Salametsästys Pohjois-savossa.

21.4. sunnutai-iltana satuin television ääreen kun Kimmo Ohtosen Katoava Pohjola-sarjan jakso Salametsästäjien reviiri esitettiin uusintana. Muistan nähneeni sen aikanaan esitettynä ja mieleen jääneenä itsekin pohjois-savon luonnossa liikkuvana. Nythän aihe on tullut voimakkaasti esiin Lapinlahdella paljastuneen salametsästys-vyyhdin myötä. Toivoisi vain vaikenemisen kulttuurin väistyvän ja asenteiden itse…

Lue lisää

Eläinsuojeluneuvojan esitys ja kevätkokous

Torstai-iltana 4.4.2024 kokoonnuttiin kevätkokouksen merkeissä Juankosken Soittokunnantalolle. Aiheena oli  vuoden 2023 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen esittely ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

Lue lisää