Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Kirkkonummen yhdistys

Kirkkonummi
Navigaatio päälle/pois

KYY:lle valittiin hallitus

KIrkkonummen ympäristöpalkinnon 2019 luovutus. Kuva Eva Grönblad

Innostava syyskous valitsi hallitukseen jäsenet kaudelle 2020-21: Sofia Koistinen, Katriina Könönen, Eetu Paljakka, Teija Virtamo-Tiiska ja Arja-Leena Toivola; varajäsenet: Tarja Ketola, Päivi Kujasalo ja Leena Outinen, sekä puheenjohtajana jatkamaan Laura Räsänen.
Hallituksesta toisen vuoden jatkavat Riku Cajander, Riitta Hukkanen, Nico Niemenmaa, Pertti Panula ja Merja Talvela, varajäsenenä toisen vuoden jatkaa Taina Keinänen.
Toimintasuunnitelma  KYYn 40 vuotisjuhlavuodelle 2020 sisältää vaikuttamista kaavoihin ja metsien käyttöön sekä muihin Kirkkonummen ympäristöön vaikuttaviin hankkeisiin, retkiä, talkoita ym ja Porkkalan lintuviikon 11. – 17. 5.