Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Kirkkonummen yhdistys

Kirkkonummi
Navigaatio päälle/pois

KYY:lle ym­pä­ris­tö­pal­kin­to

KIrkkonummen ympäristöpalkinnon 2019 luovutus. Kuva Eva Grönblad

Kirkkonummen kunnan ympäristöpalkinto 2019 luovutettiin KYY:lle Kirkkonummi-päivillä. Kuvassa vasemmalta: Kunnanhallituksen pj Timo Haapaniemi, KYYn siht Riitta Hukkanen, KYYn pj Laura Räsänen, KYYn hallituksen jäsenet Nico Niemenmaa ja Pertti Panula, ympäristölautakunnan pj Saara Huhmarniemi.

Palkintoperusteluista: ”Kirkkonummen ympäristöyhdistys on tehnyt monipuolista ja pitkäjänteistä ympäristötyötä Kirkkonummen luonnon hyväksi. Ympäristöyhdistys järjestää mm. monipuolista retki- ja talkootoimintaa sekä yleisötilaisuuksia. Porkkalan lintuviikko kokosi toukokuussa lintu- ja luontoharrastajat Kirkkonummen luontokohteiden ja luentojen ääreen.”

Lisäksi jaettiin kunniamaininta. ”Hirsala Golf on Suomen pioneereja golfkenttien ympäristötyössä ja ympäristöystävällisessä toiminnassa. Ympäristöajattelu on mukana kaikessa toiminnassa. Hirsala golf on myös teettänyt luontoselvityksiä kentän alueella ja vuonna 2018 aloitettiin virtavesikunnostukset Finnträskin laskuojassa.”

Kirkkonummen ympäristöpalkinto jaettiin nyt neljättä kertaa. Palkintoraati koostui Kirkkonummen kunnan luottamushenkilöistä ja virkamiehistä.