Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Keski-Suomen piiri Keurusseudun yhdistys

Keurusseutu
Navigaatio päälle/pois

Vaikuta-teemapäivä Keuruun Yhteiskoulussa 21.3.2024

Vaikuta!-teemapäivä on pelillisiä menetelmiä hyödyntävä tapahtumakonsepti, jonka tavoitteena on innostaa ja kannustaa nuoria vaikuttamiseen.

Vaikuta!-teemapäivän tarkoituksena on vahvistaa nuorten yhteiskunnallista osallistumista. Teemapäivä mahdollistaa nuorten ja päättäjien vuorovaikutuksen sekä nuorten ajatusten ja ideoiden keräämisen eri tahojen kuten kunnan- ja maakunnan päätöksenteon tueksi.
Keurusseudun Luonnonystävistä puheenjohtaja Esko Rotola-Pukkila ja sihteeri Tarja Ojala olivat mukana teemapäivillä kertomassa yhdistyksen toiminnasta. Opiskelijat tutustuivat kolopesijöihin. Heidän tehtävänään oli  yhdistää linnunpönttö ja siinä pesivät lintu tai linnut toisiinsa. Halukkaat saivat kiinnittää myös norppatatskan käteensä.

 

Kuva: Tarja Ojala