Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Karjalan piiri Keski-Karjalan luonto

Keski-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Valtakunnalliset sienipäivät Kiteellä

Sieniseurojen valtakunnallinen tapaaminen järjestetään Kiteellä pe–su 6.–8.9.2024.

Herkkusieni
Herkkusieni. Kuva Kari Antikainen

Tukikohtana on Koivikon kartano – luomutilana toimiva entinen maatalousoppilaitos, jonka majoitusrakennuksia on kunnostettu matkailukäyttöön. Koivikon kartano sijaitsee valtatie 6:n kainalossa, yhdeksän kilometrin päässä Kiteen rautatieasemasta. Karjalan Pyhäjärven ja Saimaan Oriveden väliset maastot tarjoavat retkikohteiksi Salpausselän kumpuilevia kangasmetsiä, lehtoja, perinne- ja kulttuurimaisemia sekä tietenkin Puhoksen kuuluisat lehtikuusikot.

Sienipäiviä järjestää 50 vuotta täyttävä Pohjois-Karjalan Sieniseura yhdessä Keski-Karjalan Luonto ry:n kanssa. Osallistumisen hinta majoituksineen ja aterioineen, alustava ohjelma ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan Sienilehdessä ja löytyvät tästä linkistä.

Vaihda sinäkin farkut verkkarihousuun ja suuntaa sienikoreinesi Kiteelle!