Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kauniaisten yhdistys

Kauniaisten yhdistys
Navigaatio päälle/pois

Pää­kau­pun­ki­seu­dun kunnat järjestävät luontoaiheista ohjelmaa myös kesällä

Evästauko Myllykoskella. Kuva: Tage Lampén

Olethan tietoinen pääkaupunkiseudun kaupunkien julkaisemasta Retkikalenterista? Löydä itsellesi mieluinen retki tai ilmoittaudu vapaaehtoiseksi kesän talkoisiin.

Retkikalenteri kerää yhteen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien sekä luontokeskus Haltian huhtikuusta lokakuuhun järjestämät retket ja talkoot. Retket ovat kaikille avoimia ja lähtökohtaisesti ilmaisia. Kaikki retket soveltuvat myös kouluikäisille lapsille.

Kauniaisissa järjestettävät retket löydät myös helposti kaupungin verkkosivuilta. Kesän aikana voit mm. osallistua ötökkäsafariin tai oppia tuntemaan Kasavuoren käävät. Kauniaisten retket ovat useimmiten kaksikielisiä (suomi-ruotsi), mutta osa vain suomenkielisiä. 

Ympäristöyhdistyksen retkitoiminta käynnistyy jälleen syksyllä, jolloin luvassa on retki Porkkalaan. Samalla vietämme myös yhdistyksen 50-vuotisjuhlaa! Tästä retkestä ilmoitamme lisää kesän aikana sekä Kaunis Granissa että verkkosivuillamme.