Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kauniaisten yhdistys

Kauniaisten yhdistys
Navigaatio päälle/pois

Osallistu Miljoona roskapussia -kampanjaan

Kuva: Anna Shvets, Pexels.com (CC).

Yle järjestämän Miljoona roskapussia -kampanja on käynnissä 15.4-5.6.2024. Osallistu sinäkin, yksin, ryhmässä tai perheen voimin! Ympäristöyhdistyksen talkoot 7.5.2024 tarjoavat tähän oivan mahdollisuuden.

Kampanjan tarkoituksena on nimensä mukaisesti saada kevään aikana kerättyä miljoona pussillista roskaa pois luonnosta. 

Kauniaisten kaupunki on ilmoittautunut mukaan kampanjaan. Kampanja järjestetään kilpailuna mukana olevien kuntien kesken niin, että kerätyt pussit raportoidaan Ylen verkkosivujen kautta kunnittain. Osallistumalla kampanjaan olet mukana saavuttamassa miljoonan pussin tavoitetta, mutta myös varmistamassa Kauniaisille hyvää sijoitusta kuntien välisessä kisassa!

Kuten Kauniaisten kaupunki, Grankulla miljöförening – Kauniaisten ympäristöyhdistys rf. kannustaa osallistumaan kampanjaan. Oiva tilaisuus tähän on tiistaina 7.5.2024 , jolloin Ympäristöyhdistys järjestää perinteiset roskienkeräystalkoonsa, jotka ovat kaikille avoimet.  

Lisätietoa kampanjasta saat Ylen sekä Kauniaisten kaupungin verkkosivuilta.

Ympäristöyhdistyksen roskienkeräystalkoista löydät tietoa Tapahtumakalenterista.