Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

ISLYn kevätkokouksen päätöksiä

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistyksen kevätkokous pidettiin 19. maaliskuuta Järjestötalo Kolomosessa Savonlinnassa.

Ennen kokouksen avausta kuultiin ISLYn jäsenen Heini Niinimäen esitelmä syötävästä metsäpuutarhasta, jossa ideana on luonnonvaraista metsää jäljitellen, kerroksellisesti, monivuotisesti ja lajien monimuotoisuutta lisäävästi kasvattaa ravinnoksi hyödynnettäviä kasveja ja luoda suotuisa tila muun muassa pölyttäjähyönteisille. Kiitos Heinille kiinnostavasta esityksestä ja mukana olleille vilkkaasta keskustelusta!

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Timo Luostarinen ja sihteeriksi Heikki Härkönen. Pöytäkirjantarkastaja-ääntenlaskijoiksi valittiin Mauri Löppönen ja Juha Jurvelius.

Kokouksessa esiteltiin vuoden 2023 tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajan lausunto. Vahvistettiin vuoden 2023 toimintakertomus sekä tilinpäätös, joka oli ylijäämäinen 53,74 euroa ja saldo 31.12.2023 7472,62 euroa. Toiminnantarkastajan lausunto puoltaa vastuuvapauden myöntämistä. Vastuuvapaus myönnettiin hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

ISLYn edustajiksi Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Savon piiri ry:n kevät- ja syyskokoukseen valittiin Yrjö Eeva, Juha Jurvelius, Irma Kolari ja Timo Luostarinen.

ISLYn edustajaksi Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n yhdistyskokoukseen valittiin Timo Luostarinen ja varaedustajaksi Mauri Löppönen.

ISLYn edustajaksi Savonlinnan Kulttuurikellari ry:n yhdistyskokoukseen valittiin Petteri Suominen ja varaedustajaksi Esa Niinivirta.

Muut asiat -kohdassa keskusteltiin yhdistyksen kannanotosta Puruveden Olavinlahdella elokuussa järjestettäviin moottorikelkka-ajoihin, suunnitteilla olleesta lähiluontoteemaisesta valokuvanäyttelystä Savonlinnan pääkirjastoon sekä Suomen luonnon päivän retkestä ”Kuhankeittäjän kotimetsä Etelä-Savoon” -hankkeella toteutetulle suojelualueelle.

Kokousasiakirjat tallennetaan allekirjoitettuina yhdistyksen arkistoon ja ovat tarvittaessa saatavilla nähtäviksi.

 

Teksti: Tiina Pulkkinen