Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

ISLYn hallitus järjestäytyi

Tervetuloa mukaan Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistyksen toimintaan ja huomioimaan arvokasta lähiluontoa alkaneena vuonna niin uudet jäsenet kuin jo pidempään paikallisyhdistys ISLYyn kuuluneet!

Viime syyskokouksessa valittu uusi hallitus kokoontui 17. tammikuuta nimeämään henkilöt ISLYn luottamustehtäviin vuodeksi 2024.

Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin hallituksen varsinaisista jäsenistä Petteri Suominen ja sihteeriksi Tiina Pulkkinen.

Luonnonsuojeluliiton ylläpitämää jäsenrekisteriä seuraa ISLYn osalta hallituksen puheenjohtajan tehtäviensä ohella Timo Luostarinen. Myös Tiina Pulkkinen ja hallituksen varajäsen Mauri Löppönen toimivat jäsenrekisterivastaavina.

ISLYn hallitukseen kuuluvat edellä mainittujen henkilöiden lisäksi tänä vuonna varsinaisina jäseninä myös Jukka Eskelinen, Irma Kolari ja Esa Niinivirta sekä varajäseninä Yrjö Eeva, Kimmo Kianto ja Arto Koponen.

Yhdistyksen taloudenhoitajana vuonna 2024 toimii Sanna Turtiainen, varsinaisena toiminnantarkastajana Markku Kuutti ja varatoiminnantarkastajana Harri Okkonen.

Yhdistyksen asioista tiedotetaan pääasiassa puheenjohtajan ja sihteerin toimesta. Myös jäsenistön asiantuntemus ja mahdollinen osallistuminen yhdistyksen viestintään esimerkiksi verkkosivulle sisältöä tuottamalla on tervetullutta.

Viestikanavina toimivat yhdistyksen sähköposti isly@sll.fi, verkkosivu www.sll.fi/ita-savo sekä Facebook-sivu www.facebook.com/isluonto. Myös yhdistyksen ylläpitämät Facebook-ryhmät Roskariihi ja Vieraslajivahti ovat käytössä edelleen. Puhelimitse yhteyttä voi ottaa puheenjohtaja Timo Luostariseen p. 050 5670 500. Soittopyyntöjä voi lähettää myös yhdistyksen sähköpostiin.

 

Teksti: Tiina Pulkkinen