Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

Luontokuvailta kiinnosti

115 luontokuvista kiinnostunutta täytti Riihisaaren museon ison salin Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistyksen ja Riihisaari – Savonlinnan museon järjestämässä luontokuvaillassa marraskuun 29. päivän iltana.

 

Tilaisuuden teemana oli ”Kuvat kertovat – luonto lähellä”, jolla viitattiin Luonnonsuojeluliiton ensi vuoden lähiluontoteemaan. Tarjolla oli monipuolinen kattaus Timo Luukkasen ja Timo Seppäläisen luontokuvia, joita esitteli ja luonnosta tarinoi Sakke ry:n toiminnanjohtaja Eira Kotoneva.

 

Esityksen jälkeen jaettiin yleisölle Luonnonsuojelija-lehteä ja jäseneksi liittymiskortteja sekä myytiin Luonnonkalentereita. Yleisölle oli tarjolla myös kahvia ja teetä, jonka kustansi Olavinlinna Ravintolat. Yhdistyksen puolesta keittiötä emännöi Sisko Puustinen.

 

Teksti Mauri Löppönen

Kuva Timo Luukkanen