Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

ISLYn hallitus järjestäytyi

Hyvää alkanutta vuotta 2023 kaikille ja tervetuloa viettämään sitä myös ympäristön hyvinvointia puolustavien toimintojen merkeissä!

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistyksen syyskokouksessa valittu hallitus kokoontui 12. tammikuuta nimeämään henkilöt yhdistyksen luottamustehtäviin vuodeksi 2023.

Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin hallituksen varsinaisista jäsenistä Petteri Suominen ja sihteeriksi Tiina Pulkkinen, jotka viime vuonnakin toimivat samoissa tehtävissä.

Yhdistyksen jäsenrekisteriä seuraa puheenjohtajan tehtäviensä ohella Timo Luostarinen. Myös Tiina Pulkkinen ja hallituksen varajäsen Mauri Löppönen toimivat jäsenrekisterivastaavina.

Yhdistyksen tiedotusta hoidetaan yhteisvastuullisesti pääasiassa Tiina Pulkkisen, Timo Luostarisen ja Petteri Suomisen toimesta.

Viestikanavina toimivat yhdistyksen sähköposti isly@sll.fi, verkkosivu www.sll.fi/ita-savo sekä Facebook-sivu www.facebook.com/isluonto. Myös yhdistyksen ylläpitämät Facebook-ryhmät Roskariihi ja Vieraslajivahti toimivat edelleen. Puhelimitse yhteyttä voi ottaa puheenjohtaja Timo Luostariseen p. 050 5670 500. Soittopyyntöjä voi lähettää myös yhdistyksen sähköpostiin.

ISLYn hallitukseen kuuluvat edellä mainittujen henkilöiden lisäksi tänä vuonna varsinaisina jäseninä myös Jukka Eskelinen, Kimmo Kianto ja Irma Kolari sekä varajäseninä Esa Niinivirta, Yrjö Eeva ja Arto Koponen.

Yhdistyksen taloudenhoitajana vuonna 2023 toimii Sirpa Kolistaja, varsinaisena toiminnantarkastajana Markku Kuutti ja varatoiminnantarkastajana Harri Okkonen.

 

KEVÄTKOKOUS 21. MAALISKUUTA JÄRJESTÖTALO KOLOMOSELLA

 

ISLYn kevätkokouksen aika on tiistaina 21.3.2023 alkaen klo 17.30 ja paikka Järjestötalo Kolomonen (Pappilankatu 3, Savonlinna). Myös etäyhteydellä kokoukseen osallistuminen mahdollistetaan.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja yhdistyksen hallitukselle vähintään 30 päivää ennen kokousta ilmoitetut asiat. Yhdistyksen jäsenet voivat lähettää ehdotuksia kokouksessa käsiteltäviksi asioiksi 19. helmikuuta saakka sähköpostiin isly@sll.fi.