Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

Lisää Lätkäplogging kisaohjelmaasi

Tampereella on puhdistettu paikat priimakuntoon ennen jääkiekon MM-kisoja. Roskariihi haastaa kaikki Suomen jääkiekkoseurat ja lätkäfanit tekemään saman oman kotihallinsa ympäristössä kisakatselun lomassa!

Otteluiden välillä tekee hyvää liikahtaa kotisohvalta. Oivallisesta taukojumpasta käy, kun suuntaa kotihallin lähimaastoihin roskia poimimaan. Niihin on talven mittaan kertynyt reipas määrä monenlaista sälää. Nyt on paras hetki poistaa roskat ennen kuin aluskasvillisuus alkaa kukoistaa maastoissa.

Ploggaus on erityisen hauskaa isommalla porukalla. Kerää siis kavereistasi mukava jengi ja lähde tsekkaamaan kotihallisi vierusten roskatilanne. Löydöt voit postata someen tunnisteella #lätkäplogging.

Ympäristökiekko on nyt Sinulla – miten sitä käytät?

 

  • Roskariihi on Facebookissa toimiva, kaikille avoin Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistyksen ryhmä, jossa puidaan ympäristön siisteyteen liittyviä asioita ja jaetaan roskankeruukokemuksia kuvin sekä tekstein.

 

Teksti: Tiina Pulkkinen

Päivitetty 14.5.2022