Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Itä-Savon yhdistys

Itä-Savo
Navigaatio päälle/pois

ISLYn hallitus järjestäytyi

Hyvää alkanutta vuotta 2022 kaikille ja tervetuloa viettämään sitä myös ympäristön hyvinvointia puolustavien toimintojen merkeissä!

Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistyksen syyskokouksessa valittu yhdistyksen hallitus kokoontui 12. tammikuuta nimeämään henkilöt yhdistyksen luottamustehtäviin vuodeksi 2022.

Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Petteri Suominen, sihteeriksi Tiina Pulkkinen ja taloudenhoitajaksi Elina Enho. He kaikki toimivat vastaavissa tehtävissä viime vuonnakin ja ovat yhdistyksen hallituksen varsinaisia jäseniä.

Yhdistyksen jäsenrekisteriä seuraa puheenjohtajan tehtäviensä ohella viime vuoden tapaan Timo Luostarinen. Myös Tiina Pulkkinen ja hallituksen varajäsen Mauri Löppönen toimivat jäsenrekisterivastaavina.

Haitallisten vieraskasvien torjuntaa organisoivana vieraslajivastaavana yhdistyksessä toimii Mauri Löppönen.

Yhdistyksen tiedotuksesta vastaa Tiina Pulkkinen yhteistyössä Timo Luostarisen ja Petteri Suomisen kanssa. Viestikanavina toimivat yhdistyksen sähköposti isly@sll.fi, verkkosivu www.sll.fi/ita-savo sekä Facebook-sivu www.facebook.com/isluonto. Myös yhdistyksen ylläpitämät Facebook-ryhmät Roskariihi ja Vieraslajivahti toimivat edelleen. Puhelimitse yhteyttä voi ottaa puheenjohtaja Timo Luostariseen p. 050 5670 500. Soittopyyntöjä voi lähettää myös yhdistyksen sähköpostiin.

Islyn hallitukseen kuuluvat edellä mainittujen henkilöiden lisäksi tänä vuonna varsinaisina jäseninä myös Juha Jurvelius, Kimmo Kianto ja Irma Kolari sekä varajäseninä Esa Niinivirta ja Yrjö Eeva.

Yhdistyksen varsinaisena toiminnantarkastajana toimii Markku Kuutti ja varatoiminnantarkastajana Harri Okkonen.

 

KEVÄTKOKOUS 22. MAALISKUUTA JÄRJESTÖTALO KOLOMOSELLA

 

Koronavirusta ei valitettavasti ole saatu taltutettua ja vallitseva poikkeusaika lyö leimansa myös yhdistystoimintaan; isompia yleisötapahtumia ei voida riskittä edelleenkään normaaliin tapaan järjestää.

ISLYn kevätkokouksen ajankohta on kuitenkin jo päätetty ja toiveissa on, että kokouksen järjestämiselle ei silloin ole esteitä. Paikkana tiistaina 22.3.2022 klo 18 alkaen pidettävälle kokoukselle on Järjestötalo Kolomonen (Pappilankatu 3, Savonlinna). Myös etäyhteydellä kokoukseen osallistuminen mahdollistetaan.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja yhdistyksen hallitukselle vähintään 30 päivää ennen kokousta ilmoitetut asiat. Yhdistyksen jäsenet voivat lähettää ehdotuksia kokouksessa käsiteltäviksi asioiksi 20. helmikuuta saakka sähköpostiin isly@sll.fi.