Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Hyvinkään yhdistys

Hyvinkää
Navigaatio päälle/pois

Hyvinkään ympäristön-suo­je­lu­yh­dis­tys

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Hyvinkään kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Tero Malinen

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Hyvinkään kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö; Hyvinkäällä on erityisesti vaalittava vihreää kaupunkikuvaa sekä laajoja ja puhtaita pohjavesiä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen. Lue lisää toiminnastamme.

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1975. Se kuuluu Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 250.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Hyvinkään ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle (katso yhteystiedot välilehti).

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 0400 802556
  • Parantolankatu 30 A23, 05800 Hyvinkää

Ajankohtaista

LUONNONKUKKIEN PÄIVÄN RETKI HYVINKÄÄLLÄ

Luonnonkukkien päivän opastettu retki Su 18.6. klo 10-13 Palosenkalliolle Noppoon. Metsä- ja kalliokasvillisuutta. Hyvinkäällä päivän LKP-retki on 19. Kokoontuminen klo 10 Hyrian (Uudenmaankatu 249) P-paikka Palstojentien puolella. Noppoon jatketaan täysin autoin, katso tarkemat tiedot tapahtuma välilehdeltä . Retki ei sovellu kovin huonojalkaisille korkeuseron vuoksi.  

Lue lisää