Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Hyvinkään yhdistys

Hyvinkää
Navigaatio päälle/pois

Hyvinkään ympäristön-suo­je­lu­yh­dis­tys

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Hyvinkään kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Tero Malinen

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Hyvinkään kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö; Hyvinkäällä on erityisesti vaalittava vihreää kaupunkikuvaa sekä laajoja ja puhtaita pohjavesiä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen. Lue lisää toiminnastamme.

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1975. Se kuuluu Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 250.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Hyvinkään ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle (katso yhteystiedot välilehti).

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 041 5489 079
  • Kirkkarinkatu 9 A 8, 05900 Hyvinkää

Ajankohtaista

Syyskokouskutsu

Yhdistyksen syyskokous on torstaina 5.11.20 klo 17.30 pääkirjaston Anton-ryhmätilassa (jos korona suo ja hallitus sallii). Esillä ovat sääntöjen määräämät asiat, kuten toimintasuunnitelma, talousarvio ja henkilövalinnat erovuoroisten ja kesken kautta eroavien tilalle. Lisäksi käsitellään yhdistyksen uudet säännöt.

Lue lisää

Ympäristöpalkinto Benita Kivistölle

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen Maailman ympäristöpäivän 2020 ympäristöpalkinto Benita Kivistölle. YK:n Maailman ympäristöpäivän tavoitteena on tuoda esille muutoksia, joita ympäristössämme tapahtuu maailmanlaajuisesti ja paikallisesti. Päivän teemana on tänä vuonna luonnon monimuotoisuus. Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys on vuodesta 2004 lähtien jakanut ympäristöpalkinnon tunnustukseksi…

Lue lisää