Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Hyvinkään yhdistys

Hyvinkää
Navigaatio päälle/pois

Hyvinkään ympäristön-suo­je­lu­yh­dis­tys

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Hyvinkään kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Tero Malinen

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää luonnon- ja muun ympäristön suojelua ja hoitoa Hyvinkään kaupungin alueella ja olla tätä harrastavien henkilöiden yhdyssiteenä. Pääperiaatteena on kestävä kehitys, eli nyky-yhteiskunta ei saa kuluttaa tulevien polvien tarvitsemia luonnonvaroja. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö; Hyvinkäällä on erityisesti vaalittava vihreää kaupunkikuvaa sekä laajoja ja puhtaita pohjavesiä.

Toimintamuotoinamme ovat yleisötilaisuuksien järjestäminen, kannanottojen laatiminen ympäristöä koskeviin suunnitelmiin, tempausten, tapahtumien, retkien ja tutustumiskäyntien järjestäminen. Lue lisää toiminnastamme.

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys ry on perustettu vuonna 1975. Se kuuluu Uudenmaan ympäristönsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Yhdistyksen tämänhetkinen jäsenmäärä on n. 250.

Voit lähettää luontohavaintoja ym. kommentteja Hyvinkään ympäristöön ja ympäristönsuojeluun liittyen sähköpostitse yhdistykselle (katso yhteystiedot välilehti).

Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piiri

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistys ry

  • [email]
  • 041 5489 079
  • Kirkkarinkatu 9 A 8, 05900 Hyvinkää

Ajankohtaista

Tiedote Niittyjä Hyvinkäälle LuMo valokuvakilpailu

Niittyjä Hyvinkäälle ”LuMo”-hankkeen yhteydessä järjestettiin valokuvakilpailu. Oman niittynsä perustaneet kutsuttiin osallistumaan valokuvakilpailuun. Kuvia sai lähettää syyskuun loppuun asti.Voittajakuvat on valittu. Palkinto ja kunniakirjat jaetaan Hyvinkään kirjastossa 10.11. klo 17.45 Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä.

Lue lisää

LuMo – Luonnon monimuotoisuus NIITTY – näyttely Hyvinkäällä

Hyvinkään ympäristönsuojeluyhdistyksen NIITTY-näyttely, luontokuvia Vaiveron Myllytilan ladossa (Myllytilantie 34) , Hyvinkää-Seuran kesäpäivien ajan 7.-8.8.2021 La klo 12-15, Su klo 12-16. Esillä on luontokuvia kedon ja niityn kasveista sekä Hyvinkään perinnekedoista, joita Hyysy on hoitanut. Samalla esitellään myös yhdistyksen Niitty-hanketta, jossa on mukana useita eri tahoja. LuMo – Niittyjä Hyvinkäälle…

Lue lisää