Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri

Etelä-Karjala
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to etsii ym­pä­ris­tö­kas­vat­ta­jan sijaista 50% työajalla Lappeenrantaan

Työpaikat 17.5.2021

Ympäristökasvattajan sijaista haetaan ajalle 1.9.2021 – 31.3.2022 (7 kk). Viimeinen hakupäivä on 31.5.2021.

Työpaikkakuvaus

Tule mukaan innostavaan luonnonsuojelutyöhön! Suomen luonnonsuojeluliitto on maamme suurin ympäristöjärjestö ja arvostettu luonnonsuojeluvaikuttaja.

Ympäristökasvattaja toteuttaa Suomen luonnonsuojeluliiton vastuulla olevaa saimaannorppa-aiheista ympäristökasvatustyötä Itä-Suomen yliopiston vetämässä SEFR ENI CBC CoExist –hankkeessa “Towards sustainable coexistence of seals and humans”. Työhön kuuluu saimaannorppa-aiheinen ympäristökasvatustyö päiväkodeissa ja kouluilla, opetusmateriaalien, oppituntien ja työpajojen valmistelu ja toteutus sekä yhden yleisötapahtuman suunnittelu ja järjestelyt. Lisäksi työhön kuuluu yhteistyössä hankekoordinaattorin ja muiden toimijoiden kanssa osallistuminen hankkeen viestintään ja raportointiin sekä yhteistyöhön venäläisten kumppanien kanssa.

Hakuehdot

Tehtävä edellyttää vähintään opistotason tutkintoa tai muita ympäristö- ja/tai kasvatusalan opintoja, saimaannorppatietoutta, organisointi- ja viestintätaitoja sekä eri ikäryhmien taitotason ymmärtämistä ja osaamista lasten kanssa toimimisessa.

Työsuhdetiedot

Työsuhde alkaa 1.9.2021. Työpaikka sijaitsee Lappeenrannassa Saimaan luonnonsuojelukeskuksessa (Katariinantori 6). Työsuhde on osa-aikainen 50 % (Palkkaus noudattaa ERTOn ja Paltan TESin mukaista palkkaluokkaa PR4 (2457 – 2888 €/kk 100 % työajalla riippuen työkokemuksestasi).

Hakuohjeet

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse viimeistään 31.5.2021 osoitteeseen kaarina.tiainen(a)sll.fi

Yhteystiedot/Lisätietoja

saimaannorppakoordinaattori Kaarina Tiainen, kaarina.tiainen(a)sll.fi, p. 050 530 3270
hanketiimin päällikkö Virpi Sahi, virpi.sahi(a)sll.fi, 050 308 2457
Työpaikan osoite Katariinantori 6, 53900 Lappeenranta
Työaika 50 % työaika
Työn kesto 7 kk 1.9.2021 – 31.3.2022