Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Etelä-Hämeen metsäryhmä perustettu

Valokuva. Ryhmä ihmisiä seisoo metsässä kaatuneiden kuusten juurakoiden ympäröimänä
kuva: Ina Rosberg

Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Hämeen piirin alueella on päätetty perustaa metsien puolesta toimivien aktiivien ryhmä. Ryhmässä aloitellaan toimintaa nyt kesän 2023 aikana tutustumisen merkeissä. Sen lisäksi perehdymme arvokkaiden metsäalueiden löytämisen, tunnistamisen ja raportoinnin perusasioihin. Tietoa jaetaan sekä sähköisesti että maastokäynneillä. Keskitymme kuntien ja valtion omistamiin metsäalueisiin. Teemme tiiviisti yhteistyötä Etelä-Hämeen piirin paikallisyhdistysten ja valtakunnallisesti toimivan Luontoliiton metsäryhmän kanssa.

Halutessasi mukaan lähetä sähköpostia puhelinnumerosi kera osoitteeseen ehmetsaryhma (a) gmail.com  niin kutsumme sinut Whatsapp-ryhmään, jossa tiedotetaan toiminnasta tarkemmin ja sovitaan erilaisista tapahtumista. Jos sinulla ei ole Whatsapp-sovellusta puhelimessasi etkä pysty sitä asentamaan niin tarvittaessa voidaan toimia myös sähköpostilla.

Kaikki innokkaat rohkeasti mukaan opettelemaan metsäluonnon ihmeellisyyksiä ja metsien puolustamisen periaatteita! Aiempaa kokemusta ei vaadita, halu oppia ja vaikuttaa riittää.

Tiedoksi jo tässä vaiheessa että ryhmä järjestää asiantuntijan vetämän metsänkartoituskurssin Päijät-Hämeessä lauantaina 16.9.2023. Laitathan päivämäärän kalenteriin, tiedotamme myöhemmin tarkemmin käytännön seikoista!

Tervetuloa mukaan toimimaan metsien puolesta!