Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Hämeen piiri

Etelä-Häme
Navigaatio päälle/pois

Ina Rosberg uudeksi aluesihteeriksi

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiirin hallitus valitsi kokouksessaan 1.10. Piirin seuraavaksi aluesihteeriksi Luonto-Liiton hallituksen puheenjohtajan, maisema-arkkitehti Ina Rosbergin Helsingistä (s. 1992). Rosberg tunnetaan lasten ja nuorten valtakunnallisen luontojärjestön Luonto-Liiton aktiivina ja muun muassa sarjakuvapiirtäjänä lasten luontolehti Sieppoon. Ina Rosberg aloittaa tehtävässään marraskuun alussa. Etelä-Hämeen aluesihteerin paikkaa haki 18 henkilöä.

Aluesihteerinä Etelä-Hämeessä vuodesta 2009 asti toiminut maantieteilijä Karri Jutila jatkaa aluesihteerinä Suomen luonnonsuojeluliiton Satakunnan piirissä.

Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiriin kuuluu kymmenen paikallista luonnonsuojeluyhdistystä, joissa on kaikkiaan runsas 1600 jäsentä. Piirin toimialue ulottuu Hartolasta Ypäjälle ja Somerosta Lahteen, ja toistaiseksi alueella sijaitsee kolme kansallispuistoa. Etelä-Hämeen luonnonsuojelupiiri on tänä vuonna uusinut aloitteensa Evosta toimialueen neljänneksi kansallispuistoksi.