Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri

Varsinais-Suomi
Navigaatio päälle/pois

SAARISTOMEREN KANSALLISPUISTO 40 VUOTTA

Tervetuloa legendaarisille kesän talkooleireille Saaristomeren kansallispuistoon!

Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin ja Metsähallituksen perinteiset perinnemaisemien kesän hoitotalkooleirit järjestetään 22.7.-28.7. Paraisten Jungfruskärissä ja 31.7.-4.8. ovat vuorossa Boskär- Mälhamn-Berghamn. Leirillä tehdään töitä haravan varressa lehdesniityillä. Metsähallitus vastaa leirin käytännön järjestelyistä saarilla. Jungfruskärissä majoitutaan teltoissa, sisäpaikkoja on rajoitetusti. Berghamnissa mahdumme sisätiloihin, mutta yksityisyyttä saa telttamajoituksella. Saunat löytyvät molemmilta saarilta. Leirikokkina toimii Allu Aresto, Jungfruskärissä apukokkina myös Tilla Hietanen.

Leirille ilmoittautuminen ja tiedustelut tapahtuvat osoitteeseen varsinais-suomi@sll.fi tai soittamalla numeroon 040 372 5301 (oma nimi, yhteystiedot ja mahdollinen erikoisruokavalio). Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen 12.6. mennessä, mahdolliset peruutukset 20.6. mennessä, tätä myöhäisemmät vain lääkäritodistuksella. Huomioithan, että suosittujen saaristoleirien järjestelyt kuljetuksineen ovat vaativat, joten ilmoitathan peruutuksesta mahdollisimman pian, jotta ehdimme saada tilallesi toisen osallistujan. Jungfruskärin leirille otetaan 20 leiriläistä ja Boskär-Mälhamn-Berghamniin 10 leiriläistä. Saarilla esiintyy runsaasti punkkeja, joten varauduthan asianmukaisella vaatetuksella ja jalkineilla. Huomioi varautumisessa myös terveydentilasi, sillä kyseessä ovat syrjäiset saaret, joista apu on aina matkan päässä.