Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Varsinais-Suomen piiri

Varsinais-Suomi
Navigaatio päälle/pois

Kuulumisia Varsinais-Suomen luon­non­suo­je­lu­pii­rin ke­vät­ko­kouk­ses­ta

Suomen luonnonsuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin lauantaina 23.3.2019 Turussa Luonnonsuojelukeskuksessa. Piirin kevätkokouksessa käsiteltiin sääntömääräisinä asioina piirin toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelle 2018. Kokous nimesi myös ehdokkaat liiton valtuustoon ja syksyllä pidettävään liittokokoukseen.

Liittokokousedustajia ovat Emma Kosonen, Katja Samstén, Pertti Sundqvist, Julia Helminen ja Maria Timonen. Valtuustoon ehdolla ovat varsinaisiksi jäseniksi Pertti Sundqvist ja Katja Samstén, varalla Julia Helminen ja Essi Ruohisto. Lopuksi kuultiin Saaristokuvaaja Jaakko Ruolan esitys ”Saaristomeren tulevaisuus” ja Saaristomeren tilasta ja tilan parantamisesta syntyi vilkas keskustelu. Kokoukseen osallistui 23 innokasta paikallisyhdistysten ja piirin edustajaa.