Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Varkauden yhdistys

Varkaus
Navigaatio päälle/pois

Kevään torniopastukset perutaan

Kuva Pekka Nykänen keväinen iltarusko 30.3.2020

Varkauden Luonnonystävien perinteiset torniopastukset on peruttu tältä keväältä. Koronaviruksen leviämisen estämiseksi määrätyt rajoitukset ihmisten kokoontumiselle purevat myös tältä osin linturetkeilijöihin. Torniopastukset ovat olleet suosittuja ja koonneet menneinä vuosina kymmeniä henkilöitä yhdessä tarkkailemaan kevätmuuttoa.

Tänä muistoihin jäävänä keväänä voi kuitenkin yksin ja oman perheen kanssa käydä omatoimisesti seuraamassa kevään etenemistä. Luonnossa on nyt paljon liikkujia ja turvavälien toteutuminen lintutorneissa on kaikkien vastuulla. Kierrätetään tornivuoroja ja nautitaan keväästä hyvässä yhteishengessä.

Kuva Pekka Nykänen Harakka