Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Uudenmaan piiri Tuusulan yhdistys

Tuusula
Navigaatio päälle/pois

Luon­non­suo­je­lu­liit­to Tuusula

Luonnonsuojeluliitto Tuusula on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys. Halu puolustaa tuusulalaista luontoa syttyi jo vuonna 1981, jolloin yhdistyksemme perustettiin nimellä Tuusulan ympäristöyhdistys ry. Yhdistyksessämme on noin 184 jäsentä.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto

Kuva: Kari Hoffrén

Kohti monimuotoisempaa Tuusulaa

Pääkaupunkiseudun kasvun paineet näkyvät myös Tuusulan arjessa, mikä on johtanut lisääntyneeseen maankäytön suunnitteluun ja kaavoituksen uusimiseen. Yhdistyksemme ottaa kantaa ja antaa lausuntoja luonnon ja ympäristön puolesta, jotta Tuusula voisi kehittyä luonnonmonimuotoisuuden huomioon ottavana kuntana.

Järjestämme myös luontoretkiä ja muita luontoon liittyviä tapahtumia Tuusulassa ja lähialueella. Teemme yhteistyötä useiden Tuusulalaisten yhdistysten sekä naapurikunnissa toimivien luonnonsuojeluyhdistysten kanssa. Toimimme myös yhteistyössä kunnan kanssa mm. vieraslajitalkoiden merkeissä.

Jos kiinnostus toimintaamme kohtaan heräsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Voit tulla vaikka ensin jollekin retkistämme tai talkoilemaan.

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri

Luonnonsuojeluliitto Tuusula

  • [email]

Ajankohtaista

Metsässä on kuntalaisella tilaa hengittää

Nyt poikkeustilan jatkuttua viikkoja uhkana on monen kesäsuunnitelman, matkan ja leirin peruuntuminen. Terveytemme säilyminen maailmalla, Suomessa ja omassa kotikunnassamme on nyt tarkasti ohjeistusten ja suositusten varassa. Asukkaiden liikunnan-, tilan- ja turvallisuudentarve on suunnannut monen askeleet kohti lähintä metsää. Sen lisäksi että metsään on jokainen tervetullut viettämään vapaa-aikaa, on myös…

Lue lisää

Pellavamäentien asemakaavan muutosluonnos

Suomen Luonnonsuojeluliitto Tuusulan yhdistys ry                                                                     28.3.2019 C/O Laura Kujansuu                                                                                                                               Tuusula Kiuruntie 12, 04320 Tuusula

Lue lisää