Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Suur-Savon yhdistys

Suur-Savo
Navigaatio päälle/pois

VieKas LIFE -hankkeeseen haetaan osa-aikaista alue­koor­di­naat­to­ria Etelä-Savoon

Suomen luonnonsuojeluliiton koordinoima, maamme kaikkien aikojen suurin vieraslajihanke VieKasLIFE (Finvasive-LIFE) käynnistyi syksyllä 2018. Viisivuotisessa valtakunnallisessa hankkeessa torjutaan jättipalsamia, jättiputkea ja muita haitallisia vieraskasvilajeja sekä muun muassa käynnistetään uutta kansalaistoimintaa vieraslajien kartoitukseen ja torjuntaan liittyen. Hankkeen päärahoittajana toimii EU:n LIFE-ohjelma.

Tule mukaan innostavaan luonnonsuojelutyöhön! Suomen luonnonsuojeluliitto hakee VieKas LIFE -hankkeeseen kesäkaudelle osa-aikaista (50% työaika) ALUEKOORDINAATTORIA Etelä-Savoon ajalle 1.5.2020 – 30.9.2020.

Aluekoordinaattorina vastaat VieKasLIFE -hankkeen toiminnasta Etelä-Savossa hankekoordinaattorin ohjauksessa. Hankkeen alueellisen kansalaistoiminnan, vieraslajikoulutusten ja viestinnän toteutus ovat vastuullasi. Olet osa hankkeen tiimiä, jossa työskentelee innostunut joukko vieraslajiasiantuntijoita eri puolilla Suomea.

Lue lisää työpaikasta!

Hakuaika päättyy 17.3.2020 klo 16.00.