Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Suur-Savon yhdistys

Suur-Savo
Navigaatio päälle/pois

Suur-Savon yhdistys aloittaa Luon­to­kes­ki­viik­ko­jen sarjan

Suomen luonnonsuojeluliiton Suur-Savon yhdistys kokoaa toiminta-alueensa luonnonystävät vuonna 2020 joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona luontoaiheiden pariin. Kevätkaudella kokoonnutaan huhtikuussa ja toukokuussa ja syyskaudella jatketaan syyskuusta alkaen. Kesäkuukausina Luontokeskiviikot ovat tauolla, koska yhdistyksellä on paljon muuta kesäohjelmaa. Luontokeskiviikko voi olla esitelmä- ja keskustelutilaisuus, tapaaminen lintutornilla tai pieni lähialueen retki. Laita kevään ja syksyn kuukausien ensimmäiset keskiviikot kalenteriin ja seuraa ilmoittelua!

Ensimmäisellä kerralla keskiviikkona 1.4. mikkeliläinen Jarmo Lautamäki kertoo ja näyttää kuvia luonnoneläinten auttamisesta ja hoitamisesta. Lautamäellä on pitkäaikainen kokemus eri tavoin vahingoittuneiden tai orpojen luonnoneläinten auttamisesta – hän tietää myös milloin yksinäiseen luonnoneläimeen ei pidä ihmisen koskea. Lautamäki neuvoo ihmisiä ja auttaa eläimiä vapaa-aikanaan ja hänellä on pieni hoitola eläimiä varten kotonaan. Tilaisuus pidetään klo 17.00 alkaen Estery-talolla, Otto Mannisen katu, Mikkeli.

Laita kuukauden ensimmäiset keskiviikot kalenteriin!