Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Savon piiri Suur-Savon yhdistys

Suur-Savo
Navigaatio päälle/pois

Met­sä­hal­li­tuk­sen talkoot Neit­vuoren tuvalla Mikkelissä

Metsähallitus järjestää syystalkoot Neitvuoren tuvalla Mikkelin Ylivedellä 20.-24.9.2018

Syystalkoissa korjaamme vanhaa perinneaitaa, teemme uusia riukuja, hiillostamme aitatolppia ja mahdollisesti rakennamme uuttakin perinne/verkkoaitaa. Lisäksi teemme polttopuita, poltamme hakkuutähdekasoja ja siivoamme rakennukset.

Talkoot toimivat non-stop periaatteella ja voit saapua sinulle sopivaan aikaan. Mahdollisuus myös yöpyä (ensimmäiset 10 henkilöä) Hiidenmaan tilan tuvassa (sovi etukäteen), omat liinavaatteet/makuupussit mukaan. Talkoopäivien iltana lämpiää sauna. Talkoissa tarjolla nuotiopannukahvit, mehua, makkaraa, pullaa ja leipää. Muutoin omat eväät.

Talkootapahtuman järjestää Metsähallitus, Järvi-Suomen Luontopalvelut.

Lisätietoja: http://luontoon.fi/Neitvuori

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Aarno Tervonen p. 0400 172 445  ( aarno.tervonen @ metsa.fi ) sekä Susanna Lahdensalo, puh. 0400-252533 ( susanna.lahdensalo @ metsa.fi )