Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjanmaan piiri Suupohjan yhdistys

Suupohja
Navigaatio päälle/pois

Suupohjan ympäristöseura ry

Suupohjan ympäristöseura ry on perustettu vuonna 1990. Se kuuluu Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiriin.

Eteläpohjalaisen luonnon puolesta

Suupohjan ympäristöseura ry toimii luontoharrastuksen ja lähiluonnon tuntemuksen edistämiseksi sekä edistää luonnon- ja ympäristönsuojelua Suupohjan alueella.

Suupohjan seutukuntaan kuuluvat Kauhajoki, Isojoki, Karijoki ja Teuva. Suupohjan rannikkoseudun seutukuntaan kuuluvat lisäksi Kristiinankaupunki, Kaskinen ja Närpiö. Nämä kaikki ovat Suupohjan ympäristöseuran aluetta.

Toimintamme on pääasiassa retkiä ja erilaisia luontoon liittyviä tapahtumia. Lisäksi seuraamme alueen luonnon tilaa ja siihen vaikuttavia poliittisia päätöksiä, ja tarvittaessa otamme niihin kantaa. Meitä kiinnostaa erityisesti soiden, metsien ja vesistöjen sekä niiden lajistojen hyvinvointi.

Järjestämämme retket ja tapahtumat ovat kaikille avoimia yleisötilaisuuksia, joihin aivan kaikki ovat erittäin tervetulleita!

Suomen luonnonsuojeluliiton osa

Suupohjan ympäristöseura on Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piirin paikallisyhdistys, yksi viidestätoista paikallisyhdistyksestä Pohjanmaan alueella ja yksi kymmenestä Etelä-Pohjanmaan alueen paikallisyhdistyksestä.

Perustietoa

Suupohjan ympäristöseura ry on perustettu 18.10.1990. Sen rekisterinumero on 153.623. Yhdistyksen kotipaikka on Kauhajoki, joka on Suupohjan seutukunnan keskuskaupunki. Suupohjan seutukuntaan kuuluvat Kauhajoki, Isojoki, Karijoki, Teuva, Kristiinankaupunki, Kaskinen ja Närpiö. Seura toimii Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/suupohjanymparistoseura/ .
Pohjanmaan piiri

Suupohjan ympäristöseura ry

  • [email]
  • 040 934 6320