Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Sastamalan yhdistys

Sastamala
Navigaatio päälle/pois

Sastamala-10 messuterveiset 27.-28.4.2019

dav

Terveisiä messuilta!

 

Aurinko helli messukansaa viikonlopun Sastamalan messuilla, paistaen pilvettömältä taivaalta. Vaikka leikkisä tuulenvire meinasikin välillä viedä esitteet mukanaan.

Oli ilo huomata, miten eri-ikäisiä kävijöitä norppalipun alla käväisi tutustumassa yhdistyksen toimintaan ja Sastamalan luontokohteisiin. Keskustelua käytiin vieraslajeista, niiden haitallisuudesta ja tavoista päästä eroon sekä muovinkierrätyksestä. Rantojen rakentaminen huoletti montaa kävijää ja toiset taas halusivat tietää liito-oravien tilanteesta.  Todella innostavaa nähdä, miten luonnon tila kiinnostaa ihmisiä päivä päivältä enemmän! Kiitos jokaiselle kävijälle!

Arvonnan pääpalkintona oli opastettu metsäretki omavalintaiseen luontokohteeseen Sastamalan alueella. Palkinnot on arvottu ja voittajille on ilmoitettu. Sastamalan luontokohteet olivat myös vilkkaan keskustelun aiheena ja tästä linkistä pääset lukemaan Löydä Sastamalan luonto- teosta. Siitä löytyy hyviä ideoita retkeilyyn alueella.

Seuraavat Sastamalan ympäristöyhdistyksen tapahtumat ovat:

Rannat puhtaiksi ke 5.6.2019 klo 18:00

Yöpyöräily lauantaina 15.6. klo 20: 00

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Pauliina Salminen

sihteeri