Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pirkanmaan piiri Sastamalan yhdistys

Sastamala
Navigaatio päälle/pois

Sastamalan sata lintua

22.11.2017 klo 18, Sylvään koulun Auditorio

Petri Seppälä esitteli noin 100 Sastamalan alueen merkittävintä, tyypillisintä ja kiinnostavinta lintua Sylväällä 22.11.2017. Esitys viritti monipuolisen keskustelun paikkakuntamme luonnosta ja linnuston muutoksista. Ympäristöyhdistys jakoi tapahtumassa myös Sastamalan ympäristötunnustuksen. Ensimmäinen tunnustus osoitettiin Vammalan keskustaa vapaaehtoisesti jo vuosia puhtaana pitäneelle Anneli Nurmiselle. Nurmisen panos ja mallikkuus roskienkeruussa ja kaupunkiympäristötietoisuuden kohentamisessa on yhdistyksemme tehtävien näkökulmasta ollut merkittävää ja ainutlaatuista. Tarjosimme esityksen sivussa myös kahvia ja pikkupurtavaa. Tässä alla Petri Niittymäen taltioimia kuvia esityksestä – kiitos Petrille kuvista!