Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Satakunnan piiri Rauman seudun yhdistys

Rauma
Navigaatio päälle/pois

Suomen luon­non­suo­je­lu­lii­ton Rauman seutu ry vuosikokous

Suomen luonnonsuojeluliiton Rauman seutu ry on toiminut raumalaisen luonnon puolesta vuodesta 1980. Viime vuosina toiminta on hiipunut aktiivisten osallistujien vähyyden takia. Jotta Sll Rauman seutu voisi jatkaa toimintaansa, pyytäisimme kiinnostuneita mukaan yleiseen kokoukseen muodostamaan yhdistykselle uutta hallitusta ja ideoimaan mitä paikallinen luonnonsuojelutyö voisi olla vuonna 2024.

Yhdistyksessä on vuosikymmenten varrella järjestetty retkiä, talkoita ja illanviettoja ja tarvittaessa otettu kantaa Rauman seudun luontoa ja ympäristöä koskeviin asioihin. Yhdistyksessä toimiessa jokainen voi valita itseään kiinnostavia tehtäviä sen mukaan, mihin aika riittää. Pelkkä kokouksiin osallistuminen jo sekin riittää pitämään yhdistystoimintaa yllä.

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Nähdään Rauman kaupunginkirjaston kokoustilassa 18.1.2024 Klo. 17:00-19:00.