Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Pohjanmaan piiri Oulun yhdistys

Oulu
Navigaatio päälle/pois

Oulun yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistys on Suomen luonnonsuojeluliiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin alainen paikallisyhdistys, jonka toimialueena on Oulun kaupunki.

Toiminta Retkikerho

Kuva: Juha Korhonen.

Rakkaudesta luontoon - Tulevaisuustyötä luonnon puolesta!

Meillä on unelma monimuotoisesta luonnosta ja hyvinvoivasta elinympäristöstä. Tutustu meihin! Tule mukaan

  • luontoretkille,
  • kampanjatilaisuuksiin,
  • luonnonhoitotöihin,
  • luontoharrastuskursseille,
  • harrastepiireihin,
  • ympäristöaiheisiin koulutuksiin

ja kaikkeen muuhun mitä me teemme.

Yhdessä voimme vaikuttaa asioihin luonnon puolesta! Tule tekemään tulevaisuustyötä kanssamme, rakkaudesta luontoon.  Tervetuloa mukaan toimintaanTarkista myös toimijatapaamisten ajankohdat tapahtumakalenterista!

Pohjois-Pohjanmaan luonnonsuojelupiiri

Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistys ry

  • [email]

Ajankohtaista

Kevätkokouksen 2021 kuulumiset

Yhdistyksen kevätkokouksessa 25.03. hyväksyttiin SLL Oulun Toimintakertomus 2020 sekä myönnetiin hallitukselle vastuuvapaus. Lisäksi katsottiin Kalle Hellströmin juontama kuvallinen esitys Sanginjoen ulkometsän suojelun monipolvisista vaiheista.

Lue lisää

Merikaupunki Oulu

Merikaupunki Oulu -tavoitesuunnitelman raporttiluonnos tuo esiin monia hyviä näkökohtia hienon merenrantamme kehittämiseen lähiluonnon, virkistyskäytön ja luonnon monimuotoisuuden kannalta. Lausunnossamme nostamme esiin mm. luonnolle arvokkaiden alueiden huomioinnin sekä lintutornit…

Lue lisää

Läjitys aloitettu arvokkaalla Pyyryväissuolla

Pyyryväissuo on Välikylän länsipuolella sijaitseva, hieno suo, jonka keskiosassa on noi 45 ha suuruinen ojittamaton alue. Kun helmikuussa vierailimme suolla huomasimme yllätykseksemme, että Oulun kaupunki oli aloittanut toimet suon luonnontilaisen alueen muuttamiseksi läjitysalueeksi.…

Lue lisää