Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Pohjanmaan piiri Oulun yhdistys

Oulu
Navigaatio päälle/pois

Oulun yhdistys

Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistys on Suomen luonnonsuojeluliiton ja Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin alainen paikallisyhdistys, jonka toimialueena on Oulun kaupunki.

Toiminta Retkikerho

Kuva: Juha Korhonen.

Rakkaudesta luontoon - Tulevaisuustyötä luonnon puolesta!

Meillä on unelma monimuotoisesta luonnosta ja hyvinvoivasta elinympäristöstä. Tutustu meihin! Tule mukaan

  • luontoretkille,
  • kampanjatilaisuuksiin,
  • luonnonhoitotöihin,
  • luontoharrastuskursseille,
  • harrastepiireihin,
  • ympäristöaiheisiin koulutuksiin

ja kaikkeen muuhun mitä me teemme.

Yhdessä voimme vaikuttaa asioihin luonnon puolesta! Tule tekemään tulevaisuustyötä kanssamme, rakkaudesta luontoon.  Tervetuloa mukaan toimintaanTarkista myös toimijatapaamisten ajankohdat tapahtumakalenterista!

Pohjois-Pohjanmaan luonnonsuojelupiiri

Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistys ry

  • [email]

Ajankohtaista

Vieraskasveja torjutaan talkoovoimin

Vieraskasvien torjuminen on tärkeää, sillä valloilleen päässeet vieraskasvit vievät tilaa alkuperäisiltä luonnonkasveilta ja aiheuttavat siten luontokatoa. Oulussa vieraskasveja torjutaan tänä kesänä talkoovoimin. Kaikille avoimia talkoita järjestetään heinäkuussa…

Lue lisää

Rakennnuspaikkojen luvittamisessa noudatettava yleiskaavaa

Yhdistys on jättänyt hallinto-oikeuteen valituksen koskien suunnittelutarveratkaisua, joka mahdollistaisi omakotitalon rakentamisen Koiteliin osayleiskaavan vastaisesti. Rakentamisen evääminen oli myös Oulun asemakaavoituksen kanta asiaan, mutta yhdyskuntalautakunta hyväksyi rakentamisen äänestyksen jälkeen. Lue koko valitus täältä.

Lue lisää

Rakennusjärjestystä tulee noudattaa

Yhdistys on valittanut hallinto-oikeudelle yhdyskuntalautakunnan päätöksestä, joka koskee yksittäisen vapaa-ajan asunnon rantarakentamista Jäälinjärvellä. Yhdistyksen mielestä rakennusjärjestyksen mukaista rantaviivan ja asuinrakennuksen minimietäisyyttä  tulee noudattaa. Lue koko valitus täältä.

Lue lisää