Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Kymenlaakson piiri Meri-Kymen yhdistys

Kotka
Navigaatio päälle/pois

Meri-Kymen Luonto

Meri-Kymen Luonto ry toimii kotikaupungin Kotkan sekä Pyhtään ja Ruotsinpyhtään luonnon ja ympäristön edunvalvojana. Lisäämme kuntalaisten ympäristötietoutta ja edistämme luontoharrastusta. Yhdistys on puolueisiin sitoutumaton luonnonsuojelun kansalaisjärjestö.

Lue lisää toiminnastamme Paikallisluonto
Kymenlaakson luonnonsuojelupiiri

Meri-Kymen Luonto ry

  • [email]
  • 0504670497
  • Ilpottarenkatu 10, 48700 Kotka

Ajankohtaista

Testamenttilahjoitus

Suomen luonnonsuojeluliitto on noin 50 muun järjestön kanssa mukana Vastuullisen lahjoittamisen marraskuu -kampanjassa. Kampanjaan osallistuu yli 60 asianajajaa tai asianajotoimistoa ympäri Suomen. He laativat marraskuun 2019 aikana veloituksetta testamentteja, joissa ainakin yhtenä edunsaajana on jokin kampanjassa mukana olevista järjestöistä.

Lue lisää

Lepakkoretki 7.9.2019

Lepakot hyvin tuntevan Rasmus Karlssonin opastuksella pääsimme jälleen havainnoimaan pohjanlepakoita ja vesisiippoja. Kyminlinnaan saapui 25 henkilöä opastetulle retkelle Kymijoen rannalle. Lepakot syövät vuorokauden aikana jopa n. 2000 hyönteistä! Tärkeää on olla häiritsemättä lepakoiden elämää ja rakentaa niille pönttöjä.

Lue lisää

Suomen Luonnon päivän suoretki

Aurinkoisena Suomen Luonnon päivänä 16 henkilöä (nuorin oli 2-vuotias) tutustui soidensuojeluohjelmassa suojeltavaksi ehdotettuun Pahalamminsuohon sekä sen viereisessa sijaitsevaan ojitettuun suohon suoasiantuntija Markku Suoknuutin opastuksella. Kämmeköistä havaitsimme tällä kertaa ainoastaan maariankämmekän. Osallistujat saattoivat syödä mustikoita ja juolukoita, puolukat ja karpalot olivat vielä…

Lue lisää