Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri Lappeenrannan seudun yhdistys

Lappeenranta
Navigaatio päälle/pois

Yhdistykselle Ra­ja­seu­tu­tun­nus­tus 2022!

Rajaseutu ry palkitsi Vuoden 2022 Rajaseutu-tunnustuksilla hyvinvointia, kulttuuria ja ihmisten välistä vuorovaikutusta ja luontosuhdetta edistäneitä henkilöitä sekä yhdistyksiä Etelä-Karjalasta ja Kaakonkulmalta.

Rajaseutu ry haluaa huomioida monipuolisen ja innostavan järjestötyön luonnon ja ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä Etelä-Karjalassa. Tunnustus on kiitos yhdistävästä, yhteisöllisestä sekä ajanmukaisesta toiminnasta paikkakunnalla”, toiminnanjohtaja Elina Nihtilä totesi ilmoittaessaan yhdistyksemme olevan yksi palkituista.

Tunnustus jaettiin Lappeenrannassa 5.9.2022 järjestetyssä tilaisuudessa. Perusteluina oli kirjattu: ”Lappeenrannan seudun luonnonsuojeluyhdistys vahvistaa ihmisten luontosuhdetta nostamalla esiin kiinnostavia luontoteemoja järjestämissään käytännönläheisissä tapahtumissa. Yhdistys mahdollistaa luontoa kunnioittavan harrastusyhteisön, johon pääsee helposti mukaan ja joka on tällä hetkellä entistäkin ajankohtaisempi.”

Rajaseutu ry:n tiedote rajaseututunnistuksesta 2022.