Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Etelä-Karjalan piiri Lappeenrannan seudun yhdistys

Lappeenranta
Navigaatio päälle/pois

Retkelle lähiluontoon!

Lappeenrannan kaupunki järjestää kesän aikana opastetun luontoretkikiertueen, jossa tutustutaan monipuolisiin lähiluontokohteisiin ympäri Lappeenrantaa. Kohteet sijaitsevat Pappilanniemessä, Lauritsalan kartanon miljöössä, linnoituksessa, Tyysterniemessä, Uus-Lavolassa, Huhtiniemessä, keskustassa sekä Joutsenossa.

Ensimmäinen retki järjestetään maanantaina 28.6. Pappilanniemessä. Luonnonsuojelualueella kasvaa rehevää ja monimuotoista lehtokasvillisuutta, mutta muutakin varmasti nähdään! Liikkeelle lähdetään Pappilanniemen kuntopolun pysäköintialueelta klo 18.

Retkikiertue on osa Green Leaf 2021 -voittovuoden ohjelmaa. Maanantaisin klo 18.00−19.30 järjestettävät retket alkavat juhannuksen jälkeen (28.6.) ja jatkuvat elokuun puoliväliin (16.8.) saakka. Oppaana retkillä toimii luonnontutkija ja biologi Kimmo Saarinen Lappeenrannan seudun luonnonsuojeluyhdistyksestä. Retket ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.