Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Koillis-Savon yhdistys

Koillis-Savo
Navigaatio päälle/pois

Jättiputken torjuntaa Vaikkojoen maisemissa.

Jättiputken torjuntaa aumamuovilla.

Toukukuun viimeinen lauantai lähdettiin taistoon jättiputkea vastaan Vaikkojoen maisemiin. Hellepäivien väliin sattuikin mukavan viileä pilvipouta leppoisaksi ulkoilusääksi. Yhdistys on jo vajaa kymmenen vuotta hävittänyt jättiputkea autiotalon pihasta ja enää ei löytynykään kuin muutama taimi. Paikalle oli kutsuttu myös maanomistaja jolle yhdistys luovutti jatkossa vastuun alueen hoitamisesta. Yhdistys etsiikin uutta talkookohdetta hoidettavaksi pientä korvausta vastaan. Yhdistys tarjosi talkoolaisille retkiruuat Rakkinekosken laavulla jutustelun ja tarinoinnin kera. Pienemmällä porukalla kierrettiin vielä laavulta lähtevä luontopolku. Yhdistyksellä on jaettavana aumamuovia vieraslajitorjuntaan ilmoitusvelvollisuutta vastaan niin kauan kuin muovia vielä riittää. Muovia voi kysellä Tuulalta 044 0331 678.

 

Jättiputken torjuntaa juurineen.