Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Koillis-Savon yhdistys

Koillis-Savo
Navigaatio päälle/pois

Pönttötalkoot

pönttötalkoot
kuva Heikki Ranta

Lauantaina 23.4. kokoontui Eliaksen verstaalla pönttötalkoiden merkeissä kymmenen reipasta tekeväistä. Materiaalia oli kukin haalinut mahdollisuuksien mukaan kierrätys mielessä. Esimerkiksi reijän vahvikkeena on mm. vanhan lumikolan pohjaa.

pönttötalkoot 2
kuva Heikki Ranta

Tahti oli reipas niin ettei kahvittelua tullut kuvattua ollenkaan. Toki pidettiin, eihän talkoita ilman talkookahvitusta.

pönttötalkoot 3
kuva Heikki Ranta

Tuula suoritti viimeistelyn ja laaduntarkkailun.

pöntöt
kuva Heikki Ranta

Tuloksena on nelisenkymmentä asuntoa jotka toivottavasti saadaan pikaisesti luontoon. Alkaahan reviirien valtaukset olla jo hyvässä vauhdissaa. Pönttöjä voi lunastaa 10,- euron hintaan; Tuulalta Muuruvedeltä 044 0331678, Eliakselta Juankoskelta 050 5170504 ja Heikiltä Kuopiosta 050 3634509.