Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Koillis-Savon yhdistys

Koillis-Savo
Navigaatio päälle/pois

Luonto lainassa.

luonto lainassa

ma 6.2. klo 18.00 väitöskirjatutkija Markus Sjöberg kertoo Juankosken kirjastolla aiheesta Suomalainen luontosuhde digitalisaation aikakaudella.

Luontokuvat näkyvät arjessamme entistä enemmän sosiaalisen median ja pikaviestipalvelujen kautta. Kuinka tavat kertoa luonnosta ovat muuttuneet digitalisaation myötä? Onko luonnon merkitys suomalaisille kadonnut vai vahvistunut?

Väitöskirjatutkija Markus Sjöberg on tutkinut digitalisaation vaikutusta suomalaisten luontosuhteeseen niin kansallispuistoissa kuin sosiaalisessa mediassa. Yleisöluennolla Sjöberg esittelee löydöksiään muun muassa siitä, kuinka Eero Järnefeltin, Jean Sibeliuksen ja Zachris Topeliuksen kaltaiset henkilöt näyttäytyvät sosiaalisessa mediassa supervaikuttajina, joiden ilmaisutapoja kopioidaan edelleen.