Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Koillis-Savon yhdistys

Koillis-Savo
Navigaatio päälle/pois

Kesänäyttely 2020

Tämän vuoden kesänäyttelyssämme on esillä asuntoja pikkulinnuille ja ötököille.

 

Risto Riekkisen linnunpöntöt
kuva Risto Riekkinen

Juankoskelaisen Risto Riekkisen  autotallissa  valmistuu persoonallisia asuntoja pikkulinnuille. Muutaman viime vuoden aikana asuntoja on valmistunut jo toista sataa.  Pääosa on löytänyt paikkansa koillis-savosta. Kaukaisin sijaitsee Nuorgamissa. Kulkuaukot ovat 28,30 tai 32 mm ja asunnon ovat kelpuuttaneet lähinnä tiaiset ja kirjosiepot.

lintulauta
kuva Risto Riekkinen

Pönttöjen lisäksi tallissa rakentuu myös lintulautoja ja ötökkähotelleja.

Näyttely on avoinna Juankosken Vanhalla Konttorilla Juankoskentie 9 joka päivä elokuun puoleenväliin saakka ma – pe 11:00 – 17:00 ja la – su 12:00 – 16:00. Rakennuksessa on paljon muutakin nähtävää usean näyttely voimin.