Saavutettavuustyökalut

Suomen luonnonsuojeluliitto SLL Pohjois-Savon piiri Koillis-Savon yhdistys

Koillis-Savo
Navigaatio päälle/pois

Talkoot Mäkiharjussa

Haravointitalkoot Mäkiharjun niityllä.

Haravakone

Elokuun viimeisenä sunnuntaina kokoonnuttiin Mäkiharjun niittyä haravoimaan kymmenen hengen voimin. Mäkiharjun niitty on valtion omistama suojelukohde Juankoskella. Niitty sijaitsee kalkkidolomiittialueella ja sillä esiintyy mm.  kirkiruoho, huhtahanhikki, aho- ja ketonoidanlukko,  mäkiarho, keltanokitkerö, lehtoneidonvaippa, soikkokaksikko, aho-leinikki, jäkki, hietaorvokki, nurmitatar, peurankello, kurjenkello ja vuohenkello. Niitto- ja haravointitalkoot pari kertaa vuodessa on yhdistyksen vastuulla.

 

 

Talkooporukka työntouhussa.
Heinät vedetään kevytpeitteilllä niityn syrjään.
Hyvät eväät kruunaa talkoot.